Portretjes!

Ik hou ervan. Ik teken deze op de iPad met het programma procreate en vind het heerlijk om te toveren met lijnen en kleuren.

Wil jij ook een portret van je familie, of voor een lieve vriendin, of van die aardige collega die een andere baan heeft?

 

Lees dan hieronder even verder.

 

 

Voorwaarden portretjes tekenen

 

Zo ga ik te werk:

 

Stap 1:

Eerst ontvang ik van iedereen een duidelijke foto van het gezicht zoals bij een pasfoto. Gewoon recht van voor en als je niet lacht, is dat niet erg. Die lach teken ik er wel op😁.

Ook ontvang ik graag de lichaamslengtes zodat ik iedereen in de juiste verhouding kan tekenen.

 

Stap 2:

Ik ga voor je tekenen in mijn tekenstijl. Ik mail je een eerste opzet en hier mag je feedback op geven. Vervolgens ga ik aan de slag met de concept tekening. Deze ontvang je ook via de mail en hierop mag je nog een keer een reactie geven.

 

Stap 3:

Na eventuele aanpassingen ontvang je de tekening met hierover heen mijn logo. Wanneer je hier helemaal blij van wordt en akkoord geeft, ontvang je van mij een betaalverzoek. Na ontvangst van betaling ontvang je de definitieve digitale tekening als jpeg bestand. Deze kun je dan zelf laten afdrukken.

 

De kosten:

De kosten voor een familieportretje zijn als volgt:

1 persoon €17,50 Voor iedere persoon extra vraag ik €5,00 Ook voor huisdieren vraag ik €5,00 extra.

Voorbeeld, stel je wilt een familieportret met hierop 4 personen dan is de totaalprijs €32,50

Je ontvangt de  tekening als JPEG bestand

 

Opmerkingen:

Ik ben het creatieve brein achter de tekening, je kiest voor mijn tekenstijl.

Wil je, als de definitieve tekening klaar is, toch nog iets gewijzigd zien dan ben ik genoodzaakt om hiervoor 5 euro per wijziging voor in rekening te brengen. Ook mijn creativiteit kost tijd en geld.